شرکت پیروز نخل بم دارای سه بخش مهم و پایه
ای میباشد:
الف) قسمت اداری
ب) قسمت بسته بندی اتوماتیک صنعتی
ج) قسمت بسته بندی مدرن سنتی
الف) قسمت اداری:
شامل بخشهای مختلفی از جمله، مدیریت، مدیریت
داخلی، آزمایشگاه، نماز خانه و نگهبانی و آبدارخانه است.
ب) قسمت بسته بندی اتوماتیک صنعتی:
شامل
یک سالن کاملاً بهداشتی با کف سرامیک، کاشی، و دست و روشور
میباشد که از یک دستگاه بسته بندی اتومات وکیوم همراه با پرس
جعبه تشکیل و تزریق گاز اکسیژن را انجام می دهد. این بسته
بندیها در جعبه های ۷۰ گرمی، ۵۰ گرمی و غیره با رعایت کلیه
اصول استاندارد داخلی و خارجی انجام می پذیرد و بیشترین
استقبال از این بسته بندیها بازارهای خارجی و تجار آنان می
باشد که مصرف آن برای خانوارهای کم جمعیت و کارگران و کارمندان
به لحاظ کم حجم بودن بسته، با حداکثر ۴ دانه به صرفه می باشد.
ج) قسمت بسته بندی مدرن سنتی:
که با اتاق کنترل کیفیت، سالن بسته بندی به
شماره های ۱ و ۲ مشغول فعالیت است. ساختار داخلی آن از کف با
ارتفاع ۱۸۰ سانتی متر سرامیک شده است، امکانات داخل سالن برای
بسته بندی شامل میزهای فایبرگلاس به رنگ سفید در دو رو، دستشور
با حوله و دست خشک کن برقی، روشنایی کاملاً مطلوب، دستگاه حشره
کش (که درب ورودی سالن نصب شده است) میباشد. همچنین دارای رخت
کن هایی است که کارگران بعد از تعویض لباس و پوشییدن روپوشهای
مخصوص و دمپائی، با استفاده از دستکش ها و ماسک که برای بسته
بندی خرما قرار داده شده کارخود را آغاز می کنند.
وسایل،
مانند سبدهایی که به داخل سالن آورده می شوند با رعایت کلیه
مقررات بهداشتی کنترل و پس از تایید مسئول بهداشت در جایگاه
مخصوص در روی میزها قرار داده می شود و مسئول ناظر بر کار بسته
بندی لحظه به لحظه نحوه بسته بندی را با اصولی که برای یک بسته
بندی قرار داده شده است کنترل و چک می نماید. کارکنان بسته
بندی همه زن هستند و نحوه چیدن خرما با اصول و قواعد آن از پیش
به آنها آموزش داده شده تا این بسته بندی مورد پسند مصرف کننده
و بازار قرار گیرد افرادیکه مخصوص جمع کردن جعبه های کوچک در
داخل مادر کارتن ها هستند، افراد خاص و با تجربه می باشند که
با رعایت اصول جمع آوری از ضربه زدن به خرما و جعبه جلوگیری می
نمایند. پس از جمع آوری توسط چرخهای مخصوص حمل بار به سالن
تخلیه و پس از چک شدن برای نگهداری به سالن سرد خانه برده می
شود.
تاسیسات:
یکی از بخشهای اساسی این مجموعه برجهای خنک کننده در
بالای سردخانه میباشند که خود شامل موتورهای مخصوص سردخانه،
تابلو واپراتور تمام اتوماتیک، دیگر قطعات و پمپ گاز و هوا
بوده که با سیستم مدرن در نظر گرفته شده اند.
سردخانه: نگهداری خرما به
مدت زمان طولانی را بر عهده دارد. هدف حفظ و نگهداری به صورت
مطلوب همراه با استانداردهای داخلی و خارجی است
که
شامل پیش سردخانه که مکانی جهت آمادگی و یکنواخت شدن دمای
اجناس (خرما) و به نقطه صفر رساندن آنها قبل از انتقال به
سردخانه است تا خرما با یک هوای متعادل و نرمال وارد سردخانه
گردد.
سالنهای ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و ۵ سردخانه که محل
نگهداری خرما هستند. ساختار داخلی آنها شامل دیوار و سقفهای
عایق بندی شده و گالوانیزه می باشد که برای نگهداری محصول خرما
و استفاده مفید از فضا ۴ طبقه به ارتفاع ۱۸۰ سانتی متر می
باشد.
سالن انجماد: یکی دیگر از
سالنها است که مختص مواد غذایی طبق اصول استاندارد سردخانه ای
برای نگهداری گوشت مرغ ساخته و آماده شده و دمان آن تا ۳۰ درجه
زیر صفر قابل کاهش است.
اتاق ضد عفونی: جهت ضد
عفونی و نگهداری محصولات در شرایط خاص در نظر گرفته شده است.
انبار ها: شامل انبار حفظ و
نگهدرای، لوازم یدکی، مواد اولیه بسته بندی «از جمله کارتنها،
نایلونها و لوازم دیگر» است.
این مجموعه علاوه بر امکانات فوق، امکانات
ویژه ای نیز دارد که شامل باسکول دیجیتال ۳۰۰۰ کیلو برای توزین
وزنهای بالا که با راحتی کامل استفاده میشود. سوئیت جهت
استراحت و رفاه مهمانان داخلی و خارجی با تمام امکانات برای
اقامت کوتاه مدت در نظر گرفته شده است.
فضای
سبز و محوطه و سکوی بارگیری در سه
طرف سردخانه طراحی و ساخته شده است که امکان فضای مناسب برای
مشتریان را فراهم مینماید. همچنین سکوی بارگیری امکان تخلیه و
بارگیری هم زمان به تعداد بالا را فراهم و تسهیل کرده است.
سرویس بهداشتی مجزا برای
کارکنان اداری با تمام امکانات ویژه و مورد تایید بهداشت آماده
و مهیا است که شامل حمام و دستشویی است و در انتهای این مجموعه
تولیدی طوری طراحی و تنظیم گردیده است که اولاً مورد تایید
وزارت صنایع، بهداشت و درمان، استاندارد، و جهاد کشاورزی رسیده
و ثانیاً، رضایت مشتریان و مصرف کنندگان را به دنبال داشته
است.